Ons verhaal

Arton

Revisie-fietsaccu is een onderdeel van het familiebedrijf Arton.

Arton is al jaren een vaste waarde in het Antwerpse. Begonnen als een radio en tv-winkel en uitgegroeid tot een bedrijf met een algemene passie voor elektronica.

Door deze passie in elektronica maakt dit ons ook de ideale kandidaat voor de volgende uitdaging, Fietsaccu’s reviseren.

Ons doel is om de hoogst mogelijke kwaliteit te voorzien naar de klant toe maar ook om dit aan een correcte prijs te doen.  Doordat we over de nodige technische kennis beschikken kunnen we zaken oplossen die de concurrentie over het hoofd ziet.

In deze nieuwe markt hopen wij bij te dragen aan een duurzame wereld door te herstellen in plaats van vervangen!

REVISIE-FIETSACCU.BE

Een nieuwe fiets kopen is een oplossing maar waarom moet dit een keuze zijn als het frame en de fiets op zich nog wel in orde zijn.

Een andere oplossing is om een nieuwe accu te kopen om in de fiets te plaatsen. Dit is vaak zo duur dat het misschien zelfs interessanter is om een geheel nieuwe fiets te kopen.

Wat wij voorstellen is de slimme oplossing dit betekent dat u de originele fiets behoud en enkel de batterijen binnen de accu vernieuwd. Hierdoor gaat de kost een heel stuk lager zijn, kiest u de capaciteit van uw batterij en helpt u aan een beter recyclage door het herbruiken van onderdelen.

In het kort zijn dit onze punten.

Technische kennis
Veilig betalen
Geen oplossing, geen betaling
Straight to the point
Hoogste kwaliteit van materialen
Rechtstreeks contact met techniekers